Membri

INCEPUTUL

Clubul Rotaract Piatra Neamt a fost creat cu ajutorul si sustinerea membrilor Rotary Piatra Neamt.

 

PROFILUL UNUI MEMBRU ROTARACT

Pentru a fi membru intr-un club Rotaract trebuie doar sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 30 ani si sa iti doresti sa servesti comunitatea, sa pui baza unor noi prietenii, sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare, sa avansezi din punct de vedere profesional, sa iti dezvolti contacte in lume, sa devii un bun gestionar de fonduri si sa inveti sa devii un bun lider.

 

MISIUNEA NOASTRA

Cluburile Rotaract contribuie la efortul global de a aduce pace şi întelegere lumii întregi. Acest efort porneşte la nivelul comunităţii dar nu se opreşte doar aici.Rotaractienii au acces la multiplele resurse ale Rotary International şi Fundaţiei Rotary. Rotary International asigură sprijin administrativ care ajută la înflorirea cluburilor Rotaract. Cluburile Rotaract organizează o varietate de proiecte şi activităţi, care depind în primul rând de interesele membrilor clubului. În orice caz, sunt trei tipuri de activităţi incluse în programele Rotaract: pregătire profesională, formare de lideri şi proiecte de caritate şi ajutor. Aceste domenii asigură un program echilibrat care oferă experienţă şi ocazii pentru evoluţia fiecărui Rotaractian.

Activităţile de pregătire profesională trebuie să-i ajute pe membrii Rotaract să înţeleagă mai bine mediul profesional şi oportunităţile de afaceri din comunitate. Aceste activităţi subliniază rolul Rotaractienilor în dezvoltarea economică a comunităţii şi ilustrează modul în care abilităţile dezvoltate din actele de caritate pot ajuta la rezolvarea problemelor de la locul de muncă.

Fiecare club Rotaract trebuie să ofere ocazii de pregătire profesională prin intermediul unor activităţi precum:.

– seminarii speciale de pregătire profesională şi vocaţională – informare despre tehnologia afacerilor

– seminarii de management şi marketing

– conferinţe despre afaceri şi etică profesională

– prezentări despre finanţe şi capital necesar pentru începerea unei afaceri


Membrii Rotaract Club Piatra-Neamt