#Cutiuţa viselor împlinite

Cutiuţa viselor împlinite

10 lei

#Cutiuța viselor împlinite reprezintă sprijinul dumneavoastră în campania „Împreună pentru un MIRAcol”. Fondurile vor fi investite în achiziționarea unei platform kinetice Mira, utilizata la tratarea printr-un joc video a copiilor diagnosticati cu afectiuni neurologice, tulburari de comportament, tulburari psihice, sindrom Down.

Centrul de Recuperare de Zi pentru copilul cu dizabilitati Piatra Neamt, cunoscut si sub numele de Sancta Maria, este unicul centru de stat cu acces gratuit la tratament pentru copiii cu probleme psihice si fizice. Tratamentele de care beneficiaza in cadrul acestui centru ii ajuta pe acesti copii sa isi depaseaza propria conditie, sa evolueze si sa se integreze in societate.

Donează acum, pentru a ajuta la educația și dezvoltarea copiilor cu dizabilitati și pentru a construi o lume mai bună pentru ei!

Fiecare #cutiuță reprezintă totodată o șansă de câștig la tombola ce va avea loc în seara Balului de caritate – „Marile Speranțe” din data de 8 decembrie 2018

POȚI CÂȘTIGA trei premii ce constau IN:
  1. Bilete dus întors București-Veneția pentru 2 persoane. (Pentru perioada Martie, Aprilie, Mai in afara de Sărbătorile de Paste)
  2. 1 Weekend pentru 2 persoane la Cheile Gradistei
  3. 1 Voucher de 250 lei ce poate fi folosit la agenția #CĂLĂTOREȘTECUDRAGOS

Mai multe cutiuțe cumpărate înseamnă mai multe șanse de câștig!

Vă mulțumim pentru sprijin! Împreună clădim viitorul!


Acest produs este unul virtual. Veți primi codul de tombolă drept mesaj la comandă după preluarea acesteia de către un operator și confirmarea plății. Dacă doriți să ridicați #cutiuța fizic, vă rugăm să specificați acest lucru în formularul de checkout. Codurile de tombolă pot fi înscrise până la data de 8 decembrie 2018, ora 12:00 . După data de 7 decembrie, ora 23:59 nu se mai eliberează coduri la tombolă pentru plățile online. 

Cod Produs: cutiuta Categorie: Etichete: , , ,
Calatoreste cu Dragos