Campania #cutiuta 2017! Impreuna pentru Laboratorul de stiinte

Campania #cutiuta 2017! Impreuna pentru Laboratorul de stiinte

De ce Şcoala Gimnazială „Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov ?

 

Toţi copiii au aptitudini pentru anumite domenii, care trebuie descoperite și încurajate, obiectivul nostru de anul acesta este strângerea de fonduri ce vor fi investite în amenajarea unui laborator de științe  prin achiziționarea de mobilier, aparatură și ustensile necesare desfășurării orelor de chimie, fizică și biologie.

Şcoala Girov a luat fiinţă în 1865, cu sprijinul oamenilor din sat şi a funcţionat  la început cu frecventarea cursurilor şcolare de către 37 de băieţi, iar primul învăţător se numea Constantin Danobisu.

Elevii acestei școli sunt pregătiți pentru olimpiadele de Chimie în alte școli din cauza inexistenței unui laborator. Cu toate acestea, ei se întorc cu premii de la concursuri astfel formâdu-se tradiția ca elevii  să exceleze an de an în științe.

 

Situaţia actuală a școlii

 

Şcoala Gimnazială”Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov, ca multe alte instituții de învățământ din țară, și mai ales din mediul rual, nu are un laborator de științe dotat cu mobilierul, aparatura, ustensile necesare desfășurării orelor de chimie, fizică, biologie și aplicarea practică a teoriei.
Noi ne dorim ca elevii școlii să poată învăța și experimenta teoria într-un laborator dotat și amenajat corespunzător, iar pregătirile pentru olimpiade să se realizeze în laboratorul școlii.

#Cutiuta viselor împlinite

 

Campania #cutiuta are loc în perioada 25.10.2017-09.12.2017.


#Cutiuța viselor împlinite
dă șansa tuturor de a susține cauza noastră și de a participa la dotarea/amenajarea Laboratorului de Științe. #Cutiuta costa 10 lei, poate fi achizitionată fizic din Piatra Neamț de la partenerii noștri sau virtual online de pe site-ul nostru: www.rotaractpiatraneamt.ro/doneaza. Și pentru că fiecare faptă bună nu trebuie să rămână nerăsplătită, cutiuța te poate ajuta să Calatoresti cu Dragos, gratis!
Fiecare cutiută are un cod înăuntru ce trebuie înscris pe site-ul nostru , iar în seara balului de caritate una din persoanele care au susținut cauza noastră va câștiga un weekend pentru 2 persoane în Cheile Grădiștei, oferită binențeles de Dragoș, căruia îi mulțumim pentru susținere!

 

Calatoreste cu Dragos

De unde poţi cumpăra #cutiuta?

 

Ele pot fi cumpărate online contra sumei de 10 lei, de aici, cât și de la partenerii noștri din Piatra Neamț.
1. POȚI LUA #CUTIUTA TA CHIAR ACUM, ONLINE, DE PE SITE-UL NOSTRU LA SECTIUNEA DONEAZĂ, ADICĂ AICI!

#Cutiuta achiziţionată în mediul online este un produs virtual şi nu se va livra fizic, însă pentru fiecare bucată achiziţionată, vă vom furniza un cod (trimis drept notă de comandă pe adresa de mail) pe care îl veţi putea înscrie în Tombolă (aici!).

2. SAU O POȚI RIDICA PERSONAL DE LA PARTENERII NOȘTRI DIN PIATRA NEAMȚ CĂRORA LE MULŢUMIM FOARTE MULT PENTRU IMPLICAREA ÎN ACEASTĂ CAMPANIE!


Maia_Outdoor

Maia Outdoor
Str. Alexandru Lapusneanu nr. 58.

Rawissant

Rawissant – Bistro Vegan
Mihai Eminescu nr. 12

6AM look

6AM Look
Str. Petru Rares nr. 35.

Cresa Andreea - vis-a-vis de Stadionul Ceahlaul.

Cresa Andreea
Vis-a-vis de Stadionul Ceahlaul.

Xbody Concept Piatra Neamt Strada Stefan cel Mare, nr. 50

Xbody Concept
Strada Stefan cel Mare, nr. 50

SC. Imprimserv SRL

SC. Imprimserv SRL
Piata Stefan cel Mare, nr. 2, bl.C1, parter.

aRawMatique

aRawMatique
Piata 22 decembrie nr. 1-2

Anna Spa

Anna Spa
Str. 22 Decembrie nr. 16

 

 

 

 

 

 

Efimex Automilano

Efimex Automilano Savinesti.


 Tombola campaniei #cutiuta

 

Premiul tombolei #cutiuta îti oferă posibilitatea de a câştiga un weekend pentru 2 persoane la Cheile Grădiștei, cazare la Hotelul Bucegi, cu acces gratuit la spa, acest premiu fiind oferit de agenţia de turism Călătorește cu Dragoș.

Extragerea câştigătorului tombolei va avea loc pe data de 9 decembrie 2017 în cadrul Balului de Caritate „Marile Speranțe” organizat de Rotaract Club Piatra Neamț la Central Plaza Hotel.

Balul de caritate „Marile Speranțe”

 

Clubul Rotaract Piatra Neamț organizează în data de 09.12.2017 la Central Plaza Hotel Piatra Neamț, Balul de Caritate „Marile Speranțe” Ediția a VI-a, care are ca scop strângerea de fonduri pentru amenajarea laboratorului de științe al școlii gimnaziale „Prof. Gheorghe Dumitreasa” din Girov, prin achiziționarea de mobilier, aparatură și ustensile necesare desfășurării orelor de chimie, fizică și biologie.

În cadrul Balul de Caritate Marile Speranțe Ediția a VI-a, unde vor fi invitați filantropi și oameni generoși, vor fi licitate obiecte de artă ale unor artiști locali care ne susțin cauza, dar și fotografiile câștigătoare la Concursul și Expoziția de Fotografie – Patru.

Împreună pentru Laboratorul de științe!

Susțin campania noastră oameni cu suflet mare


One response on “Campania #cutiuta 2017! Impreuna pentru Laboratorul de stiinte

  1. Cristina Andrei spune:

    Felicit profesorii care se ocupa de acei copii si ii sustin in pregatirea pentru olimpiade.Noi ducem lipsa de asa ceva.Va felicit pe dumneavoastra,intreaga echipa pentru implicare.Succes !Vom contribui si noi cu tot dragul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.