Balul de caritate a ajuns la editia a V-a !

Balul de cartitate este o oportunitate pentru toti oamenii si in special pentru companii de a da dovada de responsabilitate sociala, de a da inapoi o mica parte comunitatii in care isi desfasoara activitatile si de a fi exemplul unei conduite cu valori morale si etice.

Noi cei de la Rotaract Club Piatra-Neamt suntem mandri sa anuntam ca organizam pentru al V-lea an consecutiv in luna decembrie, luna cadourilor, “Balul de Caritate Marile Sperante” iar anul acesta in scopul strangerii de fonduri si dotarea salii de sport a Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Alexandru Rosca” Piatra Neamt cu echipamente sportive.

Astfel, va invitam in seara de 17 decembrie incepand cu ora 19:00 la Central Plaza Hotel – Salon Milenium sa lasam la o parte problemele de orice natura si sa ne unim cu mic cu mare pentru a investi timp acolo unde conteaza cel mai mult – in noi insine si in comunitatea noastra – asa cum este specific acestei perioade festive.

 

Ce presupune Balul de caritate?

Dupa cum am mai mentionat, scopul balului de caritate este de a strange fonduri pentru Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Alexandru Rosca” Piatra Neamt, unitatea este într-un mare deficit logistic în ceea ce priveşte dotarea cu echipamente sportive şi accesorii necesare desfăşurării antrenamentelor și orelor de sport în condiții optime și de siguranță. Noi ne dorim ca aceşti copii ambiţioşi care luptă pentru a-și depăși condiția fizică și intelectuală și care sunt răsplătiți an de an cu medalii la campionatele Special Olimpics să se poată antrena într-o sală decentă și suficient echipată. Incepand cu ora 19:00 va asteptam in salonul Milenium pentru o noapte care ne aduce cinste tuturor.

Cateva dintre surprizele pe care vi le-am pregatit sunt :

• Ambianta creata prin sunete de pian.
• Colinde aduse de catre copii de la centru.
• Cina festiva.
• Teatru de umbre si alte momente artistice aduse de catre copiii centrului.
• Licitatii pentru obiecte de valoare – tablouri, fotografii etc.
• Tombola balului – ce presupune castigarea premiilor oferite de catre sponsorii nostri.
• Decernarea tombolei #cutiuta si aflarea norocosului castigator al premiului oferit de agentia de turism Promo Holidays.

Acestea cat si multe altele vor face ca seara de 17 decembrie sa fie una memorabila, un inceput potrivit pentru intrarea in spiritul sarbatorilor de iarna si un eveniment care prin scopul in sine ne innobileaza pe fiecare in parte.

Cum poti participa?:

Pe baza de sponsorizare:
o Pentru sponsorizari financiare incepand cu 1.000 lei primiti 2 invitatii si beneficiile de imagine aferente sponsorilor.
o Pentru sponsorizari bunuri de valoare, primiti invitatii in functie de valoare bunurilor puse la dispozitie cat si beneficiile de imagine aferente sponsorilor.

Pe baza de invitatie: pret 200 lei persoana.

*(Pentru achizitionarea invitiatiilor sau pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@rotaractpiatraneamt.ro sau pe Facebook)

Balul de caritate si #cutiuta viselor implinite

Un real succes de campanie, #cutiuţa este iniţiativa clubului Rotaract Piatra Neamţ, ce serveşte unui scop caritabil, foarte bine primit de cetăţenii nemţeni şi nu numai! În speranţa ajutorării copiilor Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alexandru Roşca (C.S.E.I. Al. Roşca), campania #cutiuţa a început pe 08.11.2016, prin vânzarea acesteia, contravalorii sumei de 10 lei. A fost distribuită atât de membrii clubului Rotaract, cât şi de oameni susţinători ai cauzei, dar mai ales a fost prezentă în diferite locuri şi locaţii ale oraşului, creând puncte de vânzare a acesteia. Pe această cale mulţumim: Promo Holidays, Maia Outdoor, Rawissant, 6AM Look, Cresa Andreea, X Body Concept, Hypnotic Salon, Imprimserv, ARawMatique, Anna Spa, Allure Beauty Studio, Kinder Park, Efimex Automilano.

Anul acesta, scopul #cutiuţei a fost susţinut şi alăturat unor nume mari din România, precum: Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Cristi Brancu, Diana Dumitrescu, Pavel Bartoş, Radu Tudor, Costel Enache. Am fost susţinuţi la nivel naţional de radio Europa FM şi de Antena 3. Apreciem şi le mulţumim enorm pentru implicare, zâmbetul de feedback şi nu în ultimul rând pentru celebra fotografie cu a noastră cutiuţă.

In ciuda faptului ca sunt doua proiecte diferite, atat Balul de caritate „Marile Sperante” editia a V-a cat si “#cutiuta viselor implinite” au acelasi scop si anume strangerea de fonduri pentru dotarea cu echipamente sportive şi accesorii necesare desfăşurării antrenamentelor și orelor de sport în condiții optime și de siguranță a copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alexandru Roşca.

Multumim tuturor celor care s-au implicat, au oferit sprijin si au achizitionat #cutiuta. Impreuna facem o diferenta!

La Balul de Caritate, vom avea în program, ca în fiecare an, licitaţia obiectelor de valoare. Tablouri ale pictorilor nemţeni, rochii şi blănuri Barbara Langellotti, vestimentaţie Nicoleta Negură şi alte surprize pe care le dezvăluim în cadrul evenimentului. Tot în cadrul licitaţiei vom pune la bătaie, manuşi de box originale, semnate de sportivii Cotnari Scorpions Fighting Academy Iaşi şi o minge de rugby oferită de Clubul Sportiv Politehnica Iași – Rugby.

Tombola pentru codurile inregistrate, primite in #cutiuta, va avea loc in cadrul Balului de caritate „Marile Sperate” in noaptea de 17 decembrie iar castigatorul marelui premiu – un sejur pentru 2 persoane la Predeal la hotel de 4 stele, de Dragobete, oferit de agentia de turism Promo Holidays va fi anuntat tot in cadrul evenimentului.

*(pentru revendicarea premiului participarea la bal nu este obligatorie, dar este obligatorie prezentarea cartonasului cu codul castigator)

Sponsorii Balului de Caritate – Marile Speranțe ediția a V-a

A venit momentul sa multumim tuturor celor care s-au implicat si sustin cauza noastra de anul acesta.
Dinamic 92
Central Plaza HotelLe Blanc EventsClipa - Decoratiuni InterioarePromo HolidaysPlatinum OptikAdriDanDanirom Security MoldovaMaria's LadybugsCuSosBlanuri LangellottiPickabooLangellotti Barbara AtelierDr. Aconstantinesei Ioana - DentistMomenti RestaurantCorvin SoundTequila Bowling

 

 


Asociația Rotaract Piatra Neamț împreună cu Conducerea C.S.E.I. „Alexandru Roșca” vă mulțumește pentru sprijin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.