Campania #cutiuta s-a intors! Impreuna ajutam C.S.E.I Al. Rosca

Campania #cutiuta s-a intors!

De ce C.S.E.I. «Alexandru Roşca»?

 

Elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alexandru Rosca sunt excepţionali! Ei sunt talentați și pasionați, ambiţioşi şi luptători, înzestrați cu aptitudini remarcabile și curaj. Spre deosebire de elevii altor instituții de învățământ, ei sunt speciali! Deficienţele cu care se luptă zi de zi nu i-au împiedicat să fie învingători. 

Acest centru a fost înființat în anul 1949, în comuna Podoleni, jud. Neamț în scopul recuperării, ocrotirii şi educării elevilor cu întârziere în dezvoltarea psihică şi intelectuală, trecând de-a lungul timpului printr-o serie de modificări, astfel încât instituţia s-a dezvoltat foarte mult ajungând să aibă astăzi o bază materială compatibilă cu serviciile educaţionale şi de recuperare planificate, oferind o gamă largă de servicii educaţionale copiilor cu cerinţe educative speciale.

În prezent în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă «Alexandru Roșca» Piatra Neamț învață un număr de 138 elevi, din care 72 cazați, oferindu-li-se atât educație cât și cazare și mâncare. De asemenea în cadrul centrului se desfășoară activități de predare-invățare, terapii specifice și de compensare, psihodiagnoza, consiliere si orientare scolara, terapia tulburarilor de limbaj/ logopedie, activități cultural artistice, educație religioasă, cercuri aplicative și nu în ultimul rând activități sportive.

Situaţia actuală a centrului

 

Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă «Alexandru Roşca», ca multe alte instituții de învățământ din țară, este într-un mare deficit logistic în ceea ce priveşte dotarea cu echipamente sportive şi accesorii necesare desfăşurării antrenamentelor și orelor de sport în condiții optime și de siguranță. Noi ne dorim ca aceşti copii ambiţioşi care luptă pentru a-și depăși condiția fizică și intelectuală și care sunt răsplătiți an de an cu medalii la campionatele Special Olimpics să se poată antrena într-o sală decentă și suficient echipată.

#Cutiuta viselor împlinite

 

Promo Holidays - Piatra NeamtCampania #cutiuta are loc în perioada 07.11.2016-17.12.2016.

Echipa clubului Rotaract a confecţionat aceste cutiuțe alături de elevii centrului Alexandru Roşca.

#Cutiuta viselor este şansa ta de a te implica
şi a face o diferenţă în cel mai uşor mod posibil! Şi cum o fapta bună nu vine niciodată singură, #cutiuta îti oferă posibilitatea de a câştiga un weekend pentru 2 persoane de Dragobete(24-26.02.2017) la Predeal, cazare la Hotelul Rozmarin de 4*, cu mic dejun inclus şi acces gratuit la sală de fitness şi saună, acest premiu fiind oferit de agenţia de turism PROMO HOLIDAYS cărora le mulţumim pentru colaborare.

 

De unde poţi cumpăra #cutiuta?

 

Ele pot fi cumpărate online contra sumei de 10 lei, de aici, cât și de la partenerii noștri din Piatra Neamț.
1. POȚI LUA #CUTIUTA TA CHIAR ACUM, ONLINE, DE PE SITE-UL NOSTRU LA SECTIUNEA DONEAZĂ, ADICĂ AICI!

#Cutiuta achiziţionată în mediul online este un produs virtual şi nu se va livra fizic, însă pentru fiecare bucată achiziţionată, vă vom furniza un cod (trimis drept notă de comandă pe adresa de mail) pe care îl veţi putea înscrie în Tombolă (aici!).

2. SAU O POȚI RIDICA PERSONAL DE LA PARTENERII NOȘTRI DIN PIATRA NEAMȚ CĂRORA LE MULŢUMIM FOARTE MULT PENTRU IMPLICAREA ÎN ACEASTĂ CAMPANIE!


Maia_Outdoor

Maia Outdoor
Str. Alexandru Lapusneanu nr. 58.

Rawissant

Rawissant – Bistro Vegan
Mihai Eminescu nr. 12

6AM look

6AM Look
Str. Petru Rares nr. 35.

Cresa Andreea - vis-a-vis de Stadionul Ceahlaul.

Cresa Andreea
Vis-a-vis de Stadionul Ceahlaul.

Xbody Concept Piatra Neamt Strada Stefan cel Mare, nr. 50

Xbody Concept
Strada Stefan cel Mare, nr. 50

Hypnotic Salon

Hypnotic Salon
str.Luceafarului nr. 24 A

SC. Imprimserv SRL

SC. Imprimserv SRL
Piata Stefan cel Mare, nr. 2, bl.C1, parter.

aRawMatique

aRawMatique
Piata 22 decembrie nr. 1-2

Anna Spa

Anna Spa
Str. 22 Decembrie nr. 16

Allure - Beauty Studio

Allure Beauty Studio Bulevardul Traian,Nr.11,A1,parter.

 

 

 

 

 

Kinder Park

Kinder Park
Piața Ștefan cel Mare, nr.18

 

Efimex Automilano

Efimex Automilano Savinesti.

Promo Holidays

Promo Holidays
Bulevardul Decebal, nr. 14


 Tombola campaniei #cutiuta

 

Premiul tombolei #cutiuta îti oferă posibilitatea de a câştiga un weekend pentru 2 persoane de Dragobete(24-26.02.2017) la Predeal, cazare la Hotelul Rozmarin de 4*, cu mic dejun inclus şi acces gratuit la sală de fitness şi saună, acest premiu fiind oferit de agenţia de turism PROMO HOLIDAYS.

Extragerea câştigătorului tombolei va avea loc pe data de 17 decembrie 2016 în cadrul Balului de Caritate „Marile Speranțe” organizat de Rotaract Club Piatra Neamț la Central Plaza Hotel.

Balul de caritate „Marile Speranțe”

 

Clubul Rotaract Piatra Neamț organizează în data de 17.12.2016 la Central Plaza Hotel Piatra Neamț, Balul de Caritate „Marile Speranțe” Ediția a V-a, care are ca scop strângerea de fonduri și dotarea sălii de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” Piatra Neamț cu echipamente sportive.

În cadrul Balul de Caritate Marile Speranțe Ediția a V-a, unde vor fi invitați filantropi și oameni generoși, vor fi licitate obiecte de artă ale unor artiști locali care ne susțin cauza, dar și fotografiile câștigătoare la Concursul și Expoziția de Fotografie – Secvențe Urbane din Neamț. În lista lucrurilor licitate, se vor afla și obiecte confecționate chiar de copii din C.S.E.I. “Al. Roșca”.

 

Copiii cu dizabilități fac sport de performanță! Puteți ajuta la dotarea cu echipament a sălii de sport cumpărând #cutiuta viselor implinite! 

GALERIE FOTO


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.