Mai tineti minte #Cutiuta si Balul de Caritate?

Rotaract Piatra-Neamt - Ajutam Palatul Copiilor

Suntem bucurosi sa anuntam ca cele doua campanii, #cutiuta si Balul de Caritate, pentru sustinerea Palatului Copiilor Piatra-Neamt desfasurate in luna decembrie al anului trecut au fost un real succes!

#Cutiuta Viselor Implinite s-a raspandit rapid la nivel local ajungand sa intreaca granitele orasului, iar oameni din localitati precum Bucuresti, Iasi, Brasov s-au implicat si au achizitionat #cutiuta pentru a ajuta Palatul Copiilor.
De asemenea, Balul De Caritate Marile Sperante editia a IV-a, eveniment organizat independent, si-a intalnit obiectivele stabilite cu brio asftel generand veniturile necesare pentru a putea dota institutul cu recuzita si materialele necesare desfasurarii activitatilor. Multumim tuturor celor care au dat dovada de responsabilitate sociala si s-au implicat in proiectele noastre. Impreuna ajutam Palatul Copiilor!

Acum, odata cu topirea zapezilor, si dupa multe discutii si planificari impreuna cu personalul de la Palatul Copiilor Piatra-Neamt putem intr-un final sa punem in practica resursele adunate, cum ar fi (lista nu este exhaustiva):

 1. Papusi pentru cercul de teatru de papusi
 2. Pompoane pentru cercul de dansuri moderne si majorete
 3. Jante si anvelope pentru cercul de karting
 4. Ceasuri pentru cercul de sah
 5. Palete si mingi pentru cercul de tenis de masa
 6. Rechizite pentru cercul de pictura, ecologie si creatie
 7. Obiecte muzicale pentru cercul de canto
 8. Pistoale de lipit si materiale consumabile pentru cercul de electronica


#Cutiuta Viselor Implinite – castigatorul tombolei ?Inca odata multumim tuturor celor care s-au implicat in proiectul nostru si au achizitionat #cutiute, iar dupa fapta si rasplata! Astfel premiul nostru pus in joc – Un sejur de doua persoana in Poiana Brasov oferit de Optim Tour, cazare hotel de 4 stele – revine lui Dragos Predoiu din Bucuresti, felicitari !
Codul castigator a fost generat aleatoriu in noaptea din 12 decembrie 2015 in cadrul Balului de Caritate Marile Sperante editia a IV-a folosind platforma www.random.org.

Link video:


Balul de Caritate – Cum s-a desfasurat?O noapte speciala cu siguranta. Pe data de 12 decembrie 2015, in Salonul Milenium – Hotel Central Plaza Piatra-Neamt, incepand cu ora 19:00 am dat startul la cea de-a patra editie pentru „Balul De Caritate Marile Sperante”, un eveniment emblematic pentru noi prin care in fiecare an sustinem o cauza, iar in aceasta editie am ales sa ajutam Palatul Copiilor Piatra-Neamt.

Odata ajunsi, invitatii au fost intampinati de sunete melodioase ce rezonau in salile hotelului si care se transformau incetul cu incetul in acorduri de vioara si pian, iar la intrarea in salon, asteptati cu multa caldura de membrii rotaract pentru a fi condusi catre garderoba si locurile la masa.
Parinti si rudele venite sa participe la spectacolele micutilor au avut pregatite 2 salie de asteptare, de unde, la momentul inceperi spectacolelor au avut acces in Salonul Milenium intr-o zona special amenajata.

Balul a debutat cu spectacolul oferit de copii de la cercul de canto, cu voci multe si marunte, insa surprinzator de puternice pe alocuri, au interpretat piese din folclor dand startul la buna dispozitie si amuzament pentru toti cei prezenti. Tot in acelasi spirit, copii de la cercul de la dansuri moderne, prin dansuri de majorete si coreografii ce demonstrau abilitati acrobatice, ne-au trimis cu gandul direct la filmele hollywoodiene. De asemenea si copii de la cercul de teatru au oferit momente neasteptate, prin teatrul de papusi cu tematica araba ce ar fi trimis pe orice cu gandul la imaginea „Rapirea din serai” si cu o doza mare de comedie prin dansul comic al papuselor pe cantecul turcesc Kiss Kiss – Tarkan. Momentul final a apartinut cercului de dansuri populare, care prin hore si dansuri romanesti pline de veselie si vitalitate ne-au reamintit traditiile si valorile noastre ce ne reunesc sub aceeasi identitate indiferent de meleagurile in care ne aflam.

A doua jumatate a serii a inceput cu evenimentul cel mai anticipat, si anume startul licitatiilor, un moment cu adevarat palpitant si aparte, unde acuitatea invitatilor a crescut considerabil, listele au fost scoase si razboaiele pentru obiectele de valoare puse in joc a inceput precum tablouri pictate in ulei, fotografii castigatoare ale concursului „Cadre de toamna din Neamt”, vestimentatie de lux si altele, toate acestea intr-un cadru foarte prietenesc ce a starnit multe rasete si mai multa buna dispozitie.

Multumim speakerului nostru Bogdan Matei, actor la Teatru Bacovia Bacau, prieten si colaborator pentru prestatia plina de maiestrie si tact dovedita in toate editiile balului de cartitate. De asemenea multumim sponsorilor nostrii care au participat si ne-au sustinut proiectele:

 1. Central Plaza Hotel – Catalin Roca
 2. Platinum Optik
 3. 6AM Look
 4. Decor Media
 5. Danirom Security Moldova
 6. Illusio – Creative Studio
 7. Arhiprint
 8. Agentia de Turism Optim Tour
 9. District Rotary 2241 Romania si Republica Moldova
 1. Atelier Casa de Blanuri Langellotti
 2. Langelloti Barbara
 3. F&P Eduardo
 4. Make Up Artist Georgiana Brasoveanu
 5. Clipa – decoratiuni interioare
 6. Cresa Andreea
 7. Maia Outdoor
 8. X Body Concept Piatra Neamt
 9. Perla Invest
 10. Corvin Sound
 1. Junior Productions
 2. Cipanu Photography
 3. Efimex Automilano
 4. Chilipiruri Handmade
 5. Kapitan Construct – Constructii Civile si Industriale
 6. Imprimserv – XEROX
 7. Diana Ancomida Design
 8. Fundatia TRUST EurothermPoze Balul de Caritate:


(pentru album intreg click aici!)

Viitorul il pregatim impreuna

Nu uitati sa reveniti la noi sa vedeti cum evolueaza lucrurile in urma proiectelor pentru Palatul Copiilor Piatra-Neamt si pentru a vedea ce pregatim in continuarea!

Va multumim pentru sustinerea continua si daca aveti pareri, sfaturi, idei nu ezitati sa le impartasiti cu noi in sectiunea de comentarii, la adresa de mail sau pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.