Balul de caritate a ajuns la editia a IV-a !

Balurile de cartitate sunt o oportunitate pentru toti oamenii si in special pentru companii de a da dovada de responsabilitate sociala, de a da inapoi o mica parte comunitatii in care isi desfasoara activitatile si de a fi exemplul unei conduite cu valori morale si etice.

Noi cei de la Rotaract Club Piatra-Neamt suntem mandri sa anuntam ca organizam pentru al IV-lea an consecutiv in luna decembrie, luna cadourilor, “Balul de Caritate Marile Sperante” iar anul acesta in scopul strangerii de fonduri pentru ajutarea Palatul Copiilor Piatra-Neamt cu materiale si recuzita necesara pentru continuarea si dezvoltarea activitatilor.

Astfel, va invitam in seara de 12 decembrie incepand cu ora 19:00 la Central Plaza Hotel – Salon Avantgarde sa lasam la o parte problemele de orice natura si sa ne unim cu mic cu mare pentru a investi timp acolo unde conteaza cel mai mult – in noi insine si in comunitatea noastra – asa cum este specific acestei perioade festive.

 

Ce presupune Balul de caritate?

Dupa cum am mai mentionat, scopul balului de cartiate este de a strange fonduri pentru Palatul Copiilor Piatra-Neamt, singura unitate de invatamant extra-scoalara gratuita din oras unde peste 500 de copii invata anual sa foloseasca timpul lor liber in mod constructiv. Incepand cu ora 19:00 va asteptam pe acorduri de vioara in salonul Avantgarde pentru o noapte care ne aduce cinste tuturor.

Cateva dintre surprizele pe care vi le-am pregatit sunt :

• Ambianta creata prin sunete de vioara.
• Colinde aduse de catre copii de la cercul de canto.
• Cina festiva.
• Momente artistice aduse de catre copii de la cercul de teatru.
• Licitatii pentru obiecte de valoare – tablouri, fotografii etc.
• Tombola balului – ce presupune castigarea premiilor oferite de catre sponsorii nostri.

Acestea cat si multe altele vor face ca seara de 12 decembrie sa fie una memorabila, un inceput potrivit pentru intrarea in spiritul sarbatorilor de iarna si un eveniment care prin scopul in sine ne innobileaza pe fiecare in parte.

Cum poti participa?:

Pe baza de sponsorizare:
o Pentru sponsorizari financiare incepand cu 1.000 lei primiti 2 invitatii si beneficiile de imagine aferente sponsorilor.
o Pentru sponsorizari bunuri de valoare, primiti invitatii in functie de valoare bunurilor puse la dispozitie cat si beneficiile de imagine aferente sponsorilor.

Pe baza de invitatie: pret 200 lei persoana.

*(Pentru achizitionarea invitiatiilor sau pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@rotaractpiatraneamt.ro sau pe Facebook)
 

Balul de caritate si #cutiuita viselor implinite

Asa cum am mai afirmat, credem in puterea educatiei de a face diferenta, cu toate ca sprijinirea Palatului Copiilor ca si activitate de dezvoltare a educatiei ar putea fi comparabila cu o picatura de apa intr-un ocean, dupa cum spune celebrul proverb chinezesc: “Calatoria a o mie de mile incepe cu un pas” – Lao Tse

In ciuda faptului ca sunt doua proiecte diferite, atat Balul de caritate „Marile Sperante” editia a IV-a cat si “#cutiuta viselor implinite” au acelasi scop si anume strangerea de fonduri pentru asistarea Palatului Copiilor Piatra-Neamt cu necesarul de resurse materiale pentru a isi putea continua si dezvolta activitatilor.

Multumim tuturor celor care s-au implicat, au oferit sprijin si au achizitionat #cutiuta. Impreuna facem o diferenta!

Tombola pentru codurile inregistrate, primite in #cutiuta, va avea loc in cadrul Balului de caritate „Marile Sperate” in noaptea de 12 decembrie iar castigatorul marelui premiu – un sejur pentru 2 persoane in Poiana Brasov la hotel de 4 stele oferit de Optim Tour va fi anuntat tot in cadrul evenimentului.

*(pentru revendicarea premiului participarea la bal nu este obligatorie)

 

Foto editie precedenta:

Balul de Caritate "Marile Sperante" Editia a III-a

Balul de Caritate „Marile Sperante” Editia a III-a

Balul de Caritate "Marile Sperante" Editia a III-a

Balul de Caritate „Marile Sperante” Editia a III-a

Balul de Caritate "Marile Sperante" Editia a III-a

Balul de Caritate „Marile Sperante” Editia a III-a

 

 

 

 

 

 

 

 

Link Facebook :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.689932661105741.1073741853.214300722002273&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.360710097444690.1073741836.160060077509694&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.588302961269732.1073741874.426317454134951&type=3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.